CDJ Disk Error

Discussion in 'Drum & Bass' started by ThomasVermaelen, Sep 12, 2010.

  1. ThomasVermaelen

    ThomasVermaelen AFC

    Joined:
    Sep 14, 2009
    Messages:
    156
    Likes Received:
    0
    Location:
    Wiltshire
    Ive got an American Audio Radius 1000 that keeps giving me a disk error, anyone know if any 1 can fix these as my warranty has ran out. :(
     
  2. Alexi

    Alexi Drench Audio

    Joined:
    May 21, 2007
    Messages:
    997
    Likes Received:
    0
    Location:
    Bristol/Southampton
    Dunno about fixing, but DON'T use one of those lens cleaner cds, heard they often mess up cdjs
     
  3. ONSLAUGHT88

    ONSLAUGHT88 I sees ya I do I sees ya

    Joined:
    Jul 6, 2010
    Messages:
    4,924
    Likes Received:
    98
    Location:
    The Northernmost Point of Kent, UK
    american audio eh :rolleyes:
     
  4. peanut170

    peanut170 Member

    Joined:
    Jan 4, 2009
    Messages:
    214
    Likes Received:
    1
    Location:
    vancouver washington
    Got an american audio years ago cuz it was cheaper than the rest, well thats just it, its cheaper than the rest.
     
  5. ONSLAUGHT88

    ONSLAUGHT88 I sees ya I do I sees ya

    Joined:
    Jul 6, 2010
    Messages:
    4,924
    Likes Received:
    98
    Location:
    The Northernmost Point of Kent, UK
    how long did it last before perishing???
     
  6. richie_stix

    richie_stix gomby plz

    Joined:
    Aug 14, 2008
    Messages:
    9,507
    Likes Received:
    298
    tbf my american audio mixer has lasted me two years, many house parties and sounds cris (y), dont know about the CDJ though, might be difficult as they are an ameircan company?!
     
  7. ThomasVermaelen

    ThomasVermaelen AFC

    Joined:
    Sep 14, 2009
    Messages:
    156
    Likes Received:
    0
    Location:
    Wiltshire
    Lasted me since June last year so not to bad. Will just have to start saving a try get some pioneers