spectral analysis for reason?

Discussion in 'Production' started by DJPancake, Dec 25, 2009.

  1. DJPancake

    DJPancake NEW NAME IS DJ INCLINED

    Joined:
    Oct 5, 2009
    Messages:
    276
    Likes Received:
    1
    Location:
    Massachusetts
    is there one built in? or do i download one?

    merry christmas

    -Andy
     
  2. motion audio

    motion audio Active Member

    Joined:
    Aug 16, 2007
    Messages:
    1,150
    Likes Received:
    6
    Location:
    Northampton
    You'd have to either re-wire reason into a DAW that supports VST (or AU, or RTAS) plugins and use an analyser in that, or find one that sits between reason and your soundcard output. Theres not one built in, and you cant add to the stuff in reason.

    Have a search, been a few threads about this.
     
  3. DJPancake

    DJPancake NEW NAME IS DJ INCLINED

    Joined:
    Oct 5, 2009
    Messages:
    276
    Likes Received:
    1
    Location:
    Massachusetts
    Thank dude I knew reason doesn't supprt vst so I just asked
     
  4. CH3SH

    CH3SH CH3SH - Naphalm Audio

    Joined:
    Dec 27, 2008
    Messages:
    462
    Likes Received:
    0
    Location:
    Bury St. Edmunds
    Yeah mate what he said =]
     
  5. motion audio

    motion audio Active Member

    Joined:
    Aug 16, 2007
    Messages:
    1,150
    Likes Received:
    6
    Location:
    Northampton
    Yea, it is a pain but I'd say the best ways definately running reason alongside a DAW, theres plenty free analysers that'll do the trick.
     
  6. Matias

    Matias New Member

    Joined:
    Jan 24, 2009
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
  7. Oxidyze

    Oxidyze pistol packin

    Joined:
    Dec 16, 2009
    Messages:
    36
    Likes Received:
    0
    Location:
    earth