@ reson users

Discussion in 'Production' started by dj-dusty, May 25, 2009.

  1. dj-dusty

    dj-dusty Member

    Joined:
    Mar 13, 2008
    Messages:
    902
    Likes Received:
    1
    Last edited: May 25, 2009
  2. Ketz

    Ketz Thinkin outside the box..

    Joined:
    Apr 28, 2008
    Messages:
    447
    Likes Received:
    1
    Location:
    Essex, UK
    yeah man it can be used as standalone or also in conjunction with Reason (u can open up ur reason instruments inside it), got a wicked new mixer and the audio editing is somethin that is a step up, although this is targetted towards live musicians / bands it defo will give a bit more flexibility than what reason does alone

    all that said - still no VST compatibility (ie still gta rewire! :( )
     
  3. Ketz

    Ketz Thinkin outside the box..

    Joined:
    Apr 28, 2008
    Messages:
    447
    Likes Received:
    1
    Location:
    Essex, UK
    edit: double post
     
  4. Gloxxy

    Gloxxy I SNORT COAL

    Joined:
    Jan 30, 2007
    Messages:
    6,160
    Likes Received:
    950
    Location:
    TUT' MINES
    Its god damn expensive as well.
     
  5. dj-dusty

    dj-dusty Member

    Joined:
    Mar 13, 2008
    Messages:
    902
    Likes Received:
    1
    how much is it then, didnt know they had put a price on it yet?