Anyone tried uploading to soundcloud today?

Discussion in 'Production' started by Mr Fletch, Feb 22, 2014.

  1. Mr Fletch

    Mr Fletch aka KRONIX

    Joined:
    Aug 6, 2009
    Messages:
    3,971
    Likes Received:
    227
    Location:
    Essex, England
    I've been trying to get a new track uploaded to soundcloud all frickin day, but it wont go past a measly 1%! I've tried restarting my cpu, router etc, cleared the cache blah blah blah, but nothing, just sits at 1% forever! Anyone else getting this today?
     
  2. MARKLAR

    MARKLAR International Tracksuit Salesman

    Joined:
    Oct 1, 2006
    Messages:
    15,034
    Likes Received:
    650
    havent tried today but ive had problems before

    try the oldschool uploader that worked for me
     
    Mr Fletch likes this.
  3. gymnor

    gymnor Member

    Joined:
    Feb 21, 2014
    Messages:
    39
    Likes Received:
    12
    I did actually. got a private track uploaded without problems, but I've noticed soundcloud has been particularly buggy and difficult to reach the past months.

    The status blog is always interesting to look at when experiencing problems :

    http://status.soundcloud.com/

    No messages for today, but they mentioned processing issues two days ago, and they might just have backlog issues again today.
     
    Mr Fletch likes this.
  4. Mr Fletch

    Mr Fletch aka KRONIX

    Joined:
    Aug 6, 2009
    Messages:
    3,971
    Likes Received:
    227
    Location:
    Essex, England
    cheers fellas, yeah Ive tried the old uploader, the new one and the bulk uploader too, all are getting stuck on 1%
     
  5. Deekay[AUS]

    Deekay[AUS] Buffy's Bedtime Slayer

    Joined:
    Sep 10, 2013
    Messages:
    160
    Likes Received:
    23
    Location:
    Western Australia
    Sounds like an issue on their end.
     
  6. Mr Fletch

    Mr Fletch aka KRONIX

    Joined:
    Aug 6, 2009
    Messages:
    3,971
    Likes Received:
    227
    Location:
    Essex, England
    Its driving me nuts!
     
  7. Mr Fletch

    Mr Fletch aka KRONIX

    Joined:
    Aug 6, 2009
    Messages:
    3,971
    Likes Received:
    227
    Location:
    Essex, England
    So im still having the same issues today, it seems like its my end though as there's new stuff being uploaded on my dashboard feed from other users! Anyone know of a solution to this as its pissing me right off!
     
  8. gymnor

    gymnor Member

    Joined:
    Feb 21, 2014
    Messages:
    39
    Likes Received:
    12
    Which OS and browser are you using?
    Did you check Adobe Flash Player is up to date? I've had troubles with that earlier, but I'd be surprised they still have issues with it.

    Cheers
     
    Last edited: Feb 23, 2014
  9. Mr Fletch

    Mr Fletch aka KRONIX

    Joined:
    Aug 6, 2009
    Messages:
    3,971
    Likes Received:
    227
    Location:
    Essex, England
    I've tried IE and chrome and having the same issue on both. I've also updated flash player today and still the same thing is happening
     
  10. MisterApe

    MisterApe 8bit junkie

    Joined:
    May 3, 2012
    Messages:
    757
    Likes Received:
    82
    Location:
    Fortress Europa
    Grrr, my uploads keep getting stuck on the "We are processing your track for playback …" bit >:l.