fl is crashing :/

Discussion in 'Production' started by RevTech, Mar 13, 2009.

  1. RevTech

    RevTech Butthole=output transduce

    Joined:
    Aug 19, 2008
    Messages:
    3,657
    Likes Received:
    33
    Location:
    AZ
    I have version 7. Is this unstable for you guys? After maybe a year it just closes 5 min after loading a song. You think a plugin overload, virus, or an unstable version of fruity is causing this?

    btw, trying out acid, and it's pretty nice but the layout takes time to navigate.
     
  2. sotalex

    sotalex man your battlestations

    Joined:
    Nov 24, 2008
    Messages:
    402
    Likes Received:
    0
    Location:
    Belgium,lommel
    do you use massive?
     
  3. slimbo011

    slimbo011 I've been naughty, I'm banned

    Joined:
    Aug 15, 2007
    Messages:
    1,130
    Likes Received:
    0
    Location:
    Gloucester
    get fl 8. problem solved
     
  4. RevTech

    RevTech Butthole=output transduce

    Joined:
    Aug 19, 2008
    Messages:
    3,657
    Likes Received:
    33
    Location:
    AZ
    I use massive yeah. And now I will get FL8

    (It stopped crashing after not using any vsts tho)
     
  5. sotalex

    sotalex man your battlestations

    Joined:
    Nov 24, 2008
    Messages:
    402
    Likes Received:
    0
    Location:
    Belgium,lommel
    you don't have to buy fl 8 imo
    I think massive is your problem
    when you use the search function in windows, search for every massive file in your pc. Their should be a file named '...massive database' or something. When you delete this, your fl will stop crashing. If had this a couple of times.
     
  6. RevTech

    RevTech Butthole=output transduce

    Joined:
    Aug 19, 2008
    Messages:
    3,657
    Likes Received:
    33
    Location:
    AZ
    all I see close to that is "MyDefultCC.mca" "Newsound.ksd" and "tables" (dat file)

    But you did narrow the problem to massive
     
  7. standard_proc

    standard_proc Member

    Joined:
    Jul 31, 2008
    Messages:
    45
    Likes Received:
    0
    make sure you have the lastest version of massive, not sure what it is now, i beleive its like 1.3.1 or something. When I used to used fruity loops I had this issue for a while but downloading the lastest update cured it. hope this helps.
     
  8. RevTech

    RevTech Butthole=output transduce

    Joined:
    Aug 19, 2008
    Messages:
    3,657
    Likes Received:
    33
    Location:
    AZ
    first thank given
     
  9. fevezz

    fevezz nom nom nom nom!

    Joined:
    Jan 4, 2009
    Messages:
    383
    Likes Received:
    4
    Location:
    portlandia
    no way! acid is good stuff n simple. i still use it; keep practicing so u get more familiar w/ those kinds of daw layouts.
     
  10. standard_proc

    standard_proc Member

    Joined:
    Jul 31, 2008
    Messages:
    45
    Likes Received:
    0
    big up matey, thanks.