What free software can I use to make youtube videos?

Discussion in 'Waffle' started by Borf™, Aug 6, 2011.

  1. Borf™

    Borf™ Borf

    Joined:
    Jul 9, 2007
    Messages:
    9,693
    Likes Received:
    342
    Location:
    Cardiff, not the Valleys
    Anyone know?

    Just want to use an image and then a tune with it.
     
  2. jsmith89

    jsmith89 Hmph..... silly...

    Joined:
    Mar 3, 2011
    Messages:
    4,522
    Likes Received:
    322
    Location:
    London
    you not got iMovie / windows movie maker?
     
  3. Balthazaar

    Balthazaar Member

    Joined:
    Jul 14, 2011
    Messages:
    704
    Likes Received:
    24
    PhotoStage Slideshow Producer try this..
     
  4. BeyondTherapy

    BeyondTherapy Well-Known Member

    Joined:
    Jul 3, 2005
    Messages:
    15,084
    Likes Received:
    147
    Location:
    High Wycombe Village
    windows movie maker?
     
  5. rysk

    rysk Part-time waster

    Joined:
    Mar 24, 2011
    Messages:
    7,231
    Likes Received:
    747
    Location:
    Herts, UK
    i think youtube itself now has a basic video editor built into the site
     
  6. dnbkingz

    dnbkingz bollocks

    Joined:
    Aug 11, 2009
    Messages:
    4,766
    Likes Received:
    26
    Location:
    Somewhere
    derp derp derp
     
  7. Harry3

    Harry3 Chuki

    Joined:
    Jul 11, 2009
    Messages:
    8,038
    Likes Received:
    736
    Location:
    Canada
    http://umusic.codeplex.com/ mega simple program

    upload mp3, choose image, convert mp3, then forget the built in upload to youtube button, just upload the .wmv it creates
     
  8. mcsketcha

    mcsketcha Sketchamus

    Joined:
    Apr 21, 2007
    Messages:
    1,891
    Likes Received:
    3
    Location:
    Winchester
    windows movie maker is the easiest to use
     
  9. Borf™

    Borf™ Borf

    Joined:
    Jul 9, 2007
    Messages:
    9,693
    Likes Received:
    342
    Location:
    Cardiff, not the Valleys
    Yeh, I tired it out but it kept fucking up.

    Turned on my PC today and it worked.

    So I'll go with that.