Traktor HELP!!! Please!

Discussion in 'DJ's, MC's & Turntablism' started by nickafc4life, Sep 24, 2015.

  1. nickafc4life

    nickafc4life New Member

    Joined:
    Sep 24, 2015
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    hi there im having some issues with my traktor.. i use the audio 10 with 2 x 1210s and also use traktor konrol x1 to play a 3rd and 4th tune .. every now and then it will cut out for a split second and knock the tunes out of sync while in the mix and i cant figure out why .. has anyone else had this problem or know any way to fix this . i am pretty new to the whole traktor setup and any feedback would be very much appreciated. thank you in advance
     
  2. Gloxxy

    Gloxxy I SNORT COAL

    Joined:
    Jan 30, 2007
    Messages:
    6,160
    Likes Received:
    949
    Location:
    TUT' MINES
    Try playing around with the latency in the Traktor preferences.

    [​IMG]

    Knock the latency up a couple of notches and see how that works.
     
  3. RUSSLA

    RUSSLA DNBF Monarch

    Joined:
    May 23, 2008
    Messages:
    6,264
    Likes Received:
    884
    Location:
    BH1
    Could be CPU related, try closing all programs, turn off Wifi etc if you havent already,
     
  4. hyperd4eva

    hyperd4eva H&M SCARVES

    Joined:
    Dec 9, 2008
    Messages:
    7,483
    Likes Received:
    463
    Carts/Stylus/RCA's check all connections
     
  5. darkspin

    darkspin Member

    Joined:
    Jul 7, 2002
    Messages:
    36
    Likes Received:
    0
    Location:
    London
    could also be a driver issue. Sometimes its good to not update to the latest driver or update for that matter.