Serato thru mode..

Discussion in 'DJ's, MC's & Turntablism' started by ThePapa, Oct 24, 2012.

  1. ThePapa

    ThePapa Suffragette City..

    Joined:
    Aug 19, 2010
    Messages:
    8,307
    Likes Received:
    659
    Location:
    West London
  2. della111

    della111 Active Member

    Joined:
    Nov 27, 2010
    Messages:
    911
    Likes Received:
    216
    Not sure why that's funny but this is my favourite laughing gif
    [​IMG]
     
  3. ThePapa

    ThePapa Suffragette City..

    Joined:
    Aug 19, 2010
    Messages:
    8,307
    Likes Received:
    659
    Location:
    West London
    Yeah that's a good one. There's a dearth of good laughing gifs at the moment. This one ain't bad though..

    [​IMG]




    Serato thru mode is so shit it's pointless using it. Is there anything else I can buy that'll save me having to plug the deck in and out of Serato?
     
  4. rythmatix

    rythmatix Well-Known Member

    Joined:
    Jul 25, 2011
    Messages:
    1,901
    Likes Received:
    461
    Location:
    Wellington, NZ
    um, a power supply? you realise that SL3 and 4 are default as through, so if you don't have a laptop plugged in but there's a power source then the decks will play as normal?
     
  5. jono.p

    jono.p Member

    Joined:
    Dec 3, 2010
    Messages:
    493
    Likes Received:
    9
    You can buy the power supply for SL2 for about £5 on ebay.. problem solved