PROBLEM WITH FAULTY PLUGIN IN FL

Discussion in 'Production' started by cahbdnb, Feb 17, 2011.

  1. cahbdnb

    cahbdnb New Member

    Joined:
    Jan 17, 2011
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    i recently downloaded the plugin "digital musician", and its worked ok a few times, but now, any fl projects where ive used it i cant open. Ive tried deleting the plugin, but when i do that, fl freezes on the could not find plugin screen. ive also tried "repairing" the plugin, and downloading it again..
    What do i do?
    preferably i dont want to reinstall fl.
    could it be because i only deleted the plugin on add and remove plugins so its not completely gone?

    www.soundcloud.com/cahb
     
  2. duttymonster

    duttymonster deep in the jungle

    Joined:
    Oct 8, 2010
    Messages:
    380
    Likes Received:
    0
    Location:
    Cooden Beats
  3. cahbdnb

    cahbdnb New Member

    Joined:
    Jan 17, 2011
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    its a free plugin?
     
  4. TongueFlap

    TongueFlap Flappin'

    Joined:
    Jun 1, 2009
    Messages:
    3,839
    Likes Received:
    8
    Go to the FL thread mate in the production forum. Post your question in there, loads of people to help. People in here are too quick to jump to the 'illegal download' assumptions.
     
  5. cahbdnb

    cahbdnb New Member

    Joined:
    Jan 17, 2011
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
  6. duttymonster

    duttymonster deep in the jungle

    Joined:
    Oct 8, 2010
    Messages:
    380
    Likes Received:
    0
    Location:
    Cooden Beats
    why would you be frightened to re-instal an application you have the discs for?
     
  7. cahbdnb

    cahbdnb New Member

    Joined:
    Jan 17, 2011
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    its just long,
    i fixed the problem anyway,
    ran a system restore
     
  8. Jwood27

    Jwood27 VICTIM

    Joined:
    Oct 13, 2009
    Messages:
    8,127
    Likes Received:
    1,343
    Location:
    Cardiff
    haha its long but you did a system restore

    logical :teeth:
     
  9. cahbdnb

    cahbdnb New Member

    Joined:
    Jan 17, 2011
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    system restore doesnt delete anything, just restores the pc to settings before the program was installed