No sound from vst when exporting

Discussion in 'Production' started by PandaMindset, Aug 10, 2010.

  1. PandaMindset

    PandaMindset Does not eat bamboo.

    Joined:
    May 8, 2010
    Messages:
    101
    Likes Received:
    0
    Location:
    Somewhere.
    I work with FL Studio. Now in my latest tune im using a string vst for emulating violins n shit. When I export (and sometimes when I play it directly in FL studio) I get no sound or anything.

    Yes I've checked the knobs and everything is okay but the vst seems F*ckd up.

    Solution? Anyone?

    Thx
     
    Last edited: Aug 10, 2010
  2. sausagenumber9

    sausagenumber9 Member

    Joined:
    Apr 6, 2010
    Messages:
    99
    Likes Received:
    0
    Location:
    Estonia
    Didnt get it. what you mean by that "I get know sound or anything." ?
     
  3. PandaMindset

    PandaMindset Does not eat bamboo.

    Joined:
    May 8, 2010
    Messages:
    101
    Likes Received:
    0
    Location:
    Somewhere.
    Srry late at night typing, I meant to type 'no'.
     
  4. sausagenumber9

    sausagenumber9 Member

    Joined:
    Apr 6, 2010
    Messages:
    99
    Likes Received:
    0
    Location:
    Estonia
    Not Fl expert, but i think you have difficulties with that vst plug-in.
    Inccorect installation or something?
    or maybe you have something wrong in a mixer?
    Sorry cant help much more .