monitors

Discussion in 'Waffle' started by st420, Sep 17, 2009.

  1. st420

    st420 Member

    Joined:
    Jan 4, 2009
    Messages:
    530
    Likes Received:
    5
    Location:
    Perth, WA
  2. ScottyEightSix

    ScottyEightSix HUGE EARS > COMEDY CHIN

    Joined:
    Jun 15, 2007
    Messages:
    13,064
    Likes Received:
    623
    Location:
    CHINFORD
    they will either have 1/4" jack inputs or Aux (red & white) inputs. What outputs do you have on your mixer?
     
  3. GZero

    GZero No fear no sound!

    Joined:
    Dec 15, 2007
    Messages:
    2,268
    Likes Received:
    3
    Location:
    Cambridge, UK
  4. ScottyEightSix

    ScottyEightSix HUGE EARS > COMEDY CHIN

    Joined:
    Jun 15, 2007
    Messages:
    13,064
    Likes Received:
    623
    Location:
    CHINFORD
    they're active no amp needed
     
  5. st420

    st420 Member

    Joined:
    Jan 4, 2009
    Messages:
    530
    Likes Received:
    5
    Location:
    Perth, WA
    umm it has one rca input, an xlr input, and a trs input... my mixer just has the red/white rca output..

    on that link if you click on the pic you can check out the back of it
     
  6. ScottyEightSix

    ScottyEightSix HUGE EARS > COMEDY CHIN

    Joined:
    Jun 15, 2007
    Messages:
    13,064
    Likes Received:
    623
    Location:
    CHINFORD
    well you can just use a rca cable then
     
  7. st420

    st420 Member

    Joined:
    Jan 4, 2009
    Messages:
    530
    Likes Received:
    5
    Location:
    Perth, WA
    ah k sweet. thanks