Massive and Cubase

Discussion in 'Production' started by Boooke, Apr 1, 2011.

  1. Boooke

    Boooke Member

    Joined:
    Mar 1, 2011
    Messages:
    85
    Likes Received:
    7
    Hey. As far as I know, Cubase supports VSTs, but when I try to locate Massive inside Cubase, it is not there (Nothing under VST Instruments). Does anyone know if there is a way to add it manually? Both softwares are installed - on a Windows 7 computer.

    Regards,
    Boooke :)
     
  2. elmaruk

    elmaruk slannndaaaaaaar

    Joined:
    Aug 3, 2009
    Messages:
    1,749
    Likes Received:
    26
    Location:
    Bristol
    Devices - Plug-in information - Update.

    Some vst's you have to do this some you don't, most you do. After that it should show up in your instruments menu.
     
    Last edited: Apr 1, 2011
  3. Boooke

    Boooke Member

    Joined:
    Mar 1, 2011
    Messages:
    85
    Likes Received:
    7
    Hey. I already tried that - nothing happened. I‘ve heard of a way to manually place the required files of the VST into a Cubase folder.

    This seems to be a general problem with Windows 7-based computers as others has experienced same problem with different VSTs.
     
  4. ARTFX

    ARTFX www.artfx-studios.com

    Joined:
    May 3, 2009
    Messages:
    1,361
    Likes Received:
    40
    Location:
    Rotterdam, NL
    By me it just shows up in the NI folder.