Logic Pro 9

Discussion in 'Production' started by Fes Rock, Jul 24, 2009.

  1. Fes Rock

    Fes Rock Nothing..........

    Joined:
    Jul 21, 2005
    Messages:
    15,258
    Likes Received:
    138
    Location:
    U WOT M8?
    http://www.apple.com/logicstudio/logicpro/

    [​IMG]

    http://www.apple.com/logicstudio/logicpro/
     
  2. JamesZero

    JamesZero aka Zero Beats

    Joined:
    Oct 2, 2008
    Messages:
    2,934
    Likes Received:
    109
    Location:
    South London
    Looks nice.

    Shame it's not coming out for Windows.
     
  3. Riisu

    Riisu Not the Preacher Man

    Joined:
    May 21, 2007
    Messages:
    7,307
    Likes Received:
    226
    Location:
    Hornchurch
    hah, i was guna make a thread about this earlier but got distracted.
    was reading up about it, looks fairly decent. altho some of the dnb heads on twitter weren't overly convinced apparently.....
    still, proof is in the puddin'!
     
  4. JamesZero

    JamesZero aka Zero Beats

    Joined:
    Oct 2, 2008
    Messages:
    2,934
    Likes Received:
    109
    Location:
    South London
    I think you always get people who are stuck in there way's tho and don't like the idea of upgrading.

    I'm still on Cubase SX3, I wanna upgrade to 5 tho, just don't have the £££ for it at the moment.
     
  5. Fes Rock

    Fes Rock Nothing..........

    Joined:
    Jul 21, 2005
    Messages:
    15,258
    Likes Received:
    138
    Location:
    U WOT M8?
    [​IMG]
     
  6. JamesZero

    JamesZero aka Zero Beats

    Joined:
    Oct 2, 2008
    Messages:
    2,934
    Likes Received:
    109
    Location:
    South London
    :confused: