Hy guys!

Discussion in 'Production' started by Fraido, Jan 24, 2014.

  1. Fraido

    Fraido New Member

    Joined:
    Jan 23, 2014
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Hi guys! i have a problem with massive...i have ableton and fl studio 11...i open massive (it's all right) then i want to put it a preset (ksd) but when i select the preset and do the double click...massive and the sequencer shoot down (crash?) ...help!
    P.s i'm italian so sorry for the grammar error
     
  2. MisterApe

    MisterApe 8bit junkie

    Joined:
    May 3, 2012
    Messages:
    757
    Likes Received:
    82
    Location:
    Fortress Europa
    Did you update massive to the latest version?
    It just sounds like a bug.
     
  3. Phobic

    Phobic Member

    Joined:
    Nov 19, 2013
    Messages:
    105
    Likes Received:
    24
    What version of massive is it? if its newer than 1.3.0 try batch converting your ksd files to nsmv. i had to do this about a while ago after updating. watch this video. best of luck
    http://www.youtube.com/watch?v=NKXeB6AQ33s
     
  4. Fraido

    Fraido New Member

    Joined:
    Jan 23, 2014
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Yes, i do...i have the latest version.
    I try to use the 1.3 version and convert the ksd file in nmsv file! Thanks Phobic and MisterApe :)
     
  5. Eternaloptimist

    Eternaloptimist Active Member

    Joined:
    Aug 29, 2011
    Messages:
    808
    Likes Received:
    118
  6. spyre

    spyre sample all the things

    Joined:
    Nov 11, 2010
    Messages:
    788
    Likes Received:
    60
    Location:
    NZ
    lol
     
    lostnthesound likes this.
  7. Dark Lizardro

    Dark Lizardro The Lizard that has a hammer Staff Member

    Joined:
    Jun 27, 2013
    Messages:
    4,086
    Likes Received:
    887
    Location:
    São Paulo, Brazil
    Well, aren't we all legit?