Hy guys!

Discussion in 'Production' started by Fraido, Jan 24, 2014.

  1. Fraido

    Fraido New Member

    Joined:
    Jan 23, 2014
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Hi guys! i have a problem with massive...i have ableton and fl studio 11...i open massive (it's all right) then i want to put it a preset (ksd) but when i select the preset and do the double click...massive and the sequencer shoot down (crash?) ...help!
    P.s i'm italian so sorry for the grammar error
     
  2. MisterApe

    MisterApe 8bit junkie VIP Junglist

    Joined:
    May 3, 2012
    Messages:
    755
    Likes Received:
    82
    Location:
    Fortress Europa
    Did you update massive to the latest version?
    It just sounds like a bug.
     
  3. Phobic

    Phobic Member

    Joined:
    Nov 19, 2013
    Messages:
    105
    Likes Received:
    25
    What version of massive is it? if its newer than 1.3.0 try batch converting your ksd files to nsmv. i had to do this about a while ago after updating. watch this video. best of luck
    http://www.youtube.com/watch?v=NKXeB6AQ33s
     
  4. Fraido

    Fraido New Member

    Joined:
    Jan 23, 2014
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Yes, i do...i have the latest version.
    I try to use the 1.3 version and convert the ksd file in nmsv file! Thanks Phobic and MisterApe :)
     
  5. Eternaloptimist

    Eternaloptimist Active Member VIP Junglist

    Joined:
    Aug 29, 2011
    Messages:
    808
    Likes Received:
    118
  6. spyre

    spyre sample all the things VIP Junglist

    Joined:
    Nov 11, 2010
    Messages:
    787
    Likes Received:
    60
    Location:
    NZ
    lol
     
    lostnthesound likes this.
  7. Dark Lizardro

    Dark Lizardro The Lizard that has a hammer Tribal Leader VIP Junglist

    Joined:
    Jun 27, 2013
    Messages:
    4,381
    Likes Received:
    1,132
    Location:
    São Paulo, Brazil
    Well, aren't we all legit?