holy shit! Free TC reverb! Grab it!

Discussion in 'Production' started by moriaty, Nov 16, 2009.

  1. moriaty

    moriaty Active Member

    Joined:
    Mar 8, 2003
    Messages:
    4,464
    Likes Received:
    22
    Location:
    between a low hum and a high whine
  2. krease

    krease Member

    Joined:
    Mar 27, 2008
    Messages:
    487
    Likes Received:
    1
  3. barnesy00

    barnesy00 DJZeroZero

    Joined:
    Jan 14, 2008
    Messages:
    863
    Likes Received:
    1
    aint working for me i hav the dmg file but it wont open? anyone know why? is it only for intel comps?
     
  4. subprime

    subprime Dysjoint

    Joined:
    Feb 2, 2009
    Messages:
    3,087
    Likes Received:
    94
    Location:
    NZ
    Cheers Gordo.
    Sounded ok, just had a quick play. Gotta love free stuff.
     
  5. moriaty

    moriaty Active Member

    Joined:
    Mar 8, 2003
    Messages:
    4,464
    Likes Received:
    22
    Location:
    between a low hum and a high whine
    ye, apparently its SSE2 only. bugger..still havent be arsed to give it a go.. probs tomorrow now.
     
  6. barnesy00

    barnesy00 DJZeroZero

    Joined:
    Jan 14, 2008
    Messages:
    863
    Likes Received:
    1
    SSE2?
     
  7. moriaty

    moriaty Active Member

    Joined:
    Mar 8, 2003
    Messages:
    4,464
    Likes Received:
    22
    Location:
    between a low hum and a high whine
    intel's cpu technology thingy...
     
  8. Riisu

    Riisu Not the Preacher Man

    Joined:
    May 21, 2007
    Messages:
    7,307
    Likes Received:
    226
    Location:
    Hornchurch
    loaded up fine for me in logic, although i haven't given it a go yet.

    cheers for the hook up man.
     
  9. Labrat

    Labrat Active Member

    Joined:
    Jul 12, 2009
    Messages:
    1,028
    Likes Received:
    4
    Location:
    Melbourne, Australia
    its pretty good. cheers
     
  10. barnesy00

    barnesy00 DJZeroZero

    Joined:
    Jan 14, 2008
    Messages:
    863
    Likes Received:
    1
    owrite do you have to open it in logic? sorry im new to this il try again when i get home

    Edit: forgot to say, thakss for this !
     
  11. TongueFlap

    TongueFlap Flappin'

    Joined:
    Jun 1, 2009
    Messages:
    3,839
    Likes Received:
    8
    open the DMG, mount it, open finder, look for the mounted file. open the pakage, install it. open logic, load up an audio track, click on the insert, goto au audio and click on TC reverb! job done (y)
     
  12. jay walker

    jay walker 1/2 of Passive/Aggressive

    Joined:
    Jan 15, 2003
    Messages:
    3,889
    Likes Received:
    8
    Location:
    between a rock and a hard place, Hants
    safe gordo :thumbsup:
     
  13. H*product

    H*product Heavyweight product

    Joined:
    Feb 5, 2009
    Messages:
    1,219
    Likes Received:
    14
    Location:
    Bristol