Help!!!!

Discussion in 'DJ's, MC's & Turntablism' started by Welsh Junglist, May 5, 2009.

  1. Welsh Junglist

    Welsh Junglist AKA Faqade

    Joined:
    Apr 20, 2007
    Messages:
    1,606
    Likes Received:
    4
    Location:
    North Wales
    Sup everyone, right, last night my mixer was working perfectly and I switched it off as usual but later on I switched it back on and all the lights are on (cue lights, reverse fader lights) and it's not playing any sound or nothing. It's a two pin plug and I have to use a 2 to 3 pin adapter, I've tried a different adapter and no luck. Does anyone know what's wrong with it or is it the power adapter? Has anyone had this problem before? My mixer is a Reloop RMX-30:

    [​IMG]

    I've looked on Google and I get nowhere with anything on this subject.

    Any help at all will be greatly appreciated!!!!

    Thanks.
     
    Last edited: May 5, 2009
  2. dose.bs1

    dose.bs1 THE DADDY

    Joined:
    Apr 1, 2009
    Messages:
    4,538
    Likes Received:
    13
    Location:
    BRISTOL
    Good luck with this mate!

    I have had a similar problem before but nothin I could do managed to fix things, it was an old mixer I wss using though
     
  3. Kibon

    Kibon Blaze It Down !

    Joined:
    May 8, 2007
    Messages:
    826
    Likes Received:
    3
    Location:
    Belgium , Genk
    damn that sucks , I have exactly the same mixer and I'm starting to have problems with it to.. when I turn the mid on the 2nd chanel there is some distortion.. good luck with fixing it!