google chrome keeps asking for a password?

Discussion in 'Website Feedback' started by demonicdnb, Oct 4, 2009.

  1. demonicdnb

    demonicdnb got duct-tape?

    Joined:
    Jan 19, 2009
    Messages:
    235
    Likes Received:
    1
    Location:
    A, A
    keeps saying the server at dnbforum.com:80 requires a username and password... it does this every time i navigate.
     
  2. jmzmaloney

    jmzmaloney ENTHUSED WITH ETHNOGRAPHIC PLUNDERPHONICS Staff Member

    Joined:
    Aug 30, 2008
    Messages:
    11,151
    Likes Received:
    2,585
    Location:
    KARLS TLACK BWAT
    I think a lot of people have said they have this problem with the forum using google chrome.
     
  3. OCR

    OCR SB

    Joined:
    Jan 1, 2009
    Messages:
    2,047
    Likes Received:
    2
    Location:
    Malmo
  4. tone090

    tone090 Bare back rider!

    Joined:
    Jun 11, 2008
    Messages:
    837
    Likes Received:
    0
    Location:
    Bristol
    i was just about to post this earlier. Its fucking annoying!
     
  5. Lunos

    Lunos Active Member

    Joined:
    Aug 14, 2007
    Messages:
    7,319
    Likes Received:
    21
    get safari homies
     
  6. demonicdnb

    demonicdnb got duct-tape?

    Joined:
    Jan 19, 2009
    Messages:
    235
    Likes Received:
    1
    Location:
    A, A
    well i actually use firefox but its been trippin so i figured id try chrome... POS in my opinion. i mean, its ok but it has some issues for sure. Im back in FFox right now, gonna have to look up safari.
     
  7. demonicdnb

    demonicdnb got duct-tape?

    Joined:
    Jan 19, 2009
    Messages:
    235
    Likes Received:
    1
    Location:
    A, A
    well went to check out safari and that shizzle looks pretty sweet. DL now. :)
     
  8. rob_del_terror

    rob_del_terror - ̿ ̿'̵͇̿̿з=(•̪●)=ε

    Joined:
    Sep 10, 2009
    Messages:
    4,039
    Likes Received:
    119
    Location:
    Blackpool, United Kingdom
    for everything else there's mastercard
     
  9. Sammy_Dodger

    Sammy_Dodger Mr Ed

    Joined:
    May 19, 2008
    Messages:
    3,559
    Likes Received:
    127
    Location:
    Peckham
    had this problem...block it...piece of piss...
     
  10. rob_del_terror

    rob_del_terror - ̿ ̿'̵͇̿̿з=(•̪●)=ε

    Joined:
    Sep 10, 2009
    Messages:
    4,039
    Likes Received:
    119
    Location:
    Blackpool, United Kingdom
    how do ya block it?>?
     
  11. m0j0j0j0

    m0j0j0j0 Gifted member

    Joined:
    Apr 27, 2009
    Messages:
    372
    Likes Received:
    1
    Location:
    Manchester
    Ah bollocks, just sent them an email bout this, then went searching, hmmm think i did that the wrong way round. Tis a fucking annoyance though.
     
  12. rob_del_terror

    rob_del_terror - ̿ ̿'̵͇̿̿з=(•̪●)=ε

    Joined:
    Sep 10, 2009
    Messages:
    4,039
    Likes Received:
    119
    Location:
    Blackpool, United Kingdom


    i repeat...how do you block it.
     
  13. rob_del_terror

    rob_del_terror - ̿ ̿'̵͇̿̿з=(•̪●)=ε

    Joined:
    Sep 10, 2009
    Messages:
    4,039
    Likes Received:
    119
    Location:
    Blackpool, United Kingdom
    my firefox is still trippin and i got safari, don't really like it tbh. chrome is better.
     
  14. Sammy_Dodger

    Sammy_Dodger Mr Ed

    Joined:
    May 19, 2008
    Messages:
    3,559
    Likes Received:
    127
    Location:
    Peckham
    i posted it on one of the other chrome threads...ill hunt it down later when im not at work
     
  15. rob_del_terror

    rob_del_terror - ̿ ̿'̵͇̿̿з=(•̪●)=ε

    Joined:
    Sep 10, 2009
    Messages:
    4,039
    Likes Received:
    119
    Location:
    Blackpool, United Kingdom
    do you know after i posted this, i reported the problem through the options, then i browsed on google for a similar problem, i didnt find anything apart from some recommendations to install the chrome app adbloc. after unsuccessfully installing this app its stopped.

    cheers for kicking me in the right direction :)