Code/Tag buttons gone

Discussion in 'Website Feedback' started by johneysvk, Aug 31, 2013.

  1. johneysvk

    johneysvk hello VIP Junglist

    Joined:
    Jan 15, 2013
    Messages:
    567
    Likes Received:
    146
    Location:
    Slovakia
    where the fuck are they? not showing up in the quick reply nor the post editor or whatever it's called

    [​IMG]
     
  2. ThePapa

    ThePapa Suffragette City.. VIP Junglist

    Joined:
    Aug 19, 2010
    Messages:
    8,293
    Likes Received:
    663
    Location:
    West London
    #firstworldproblems
     
  3. faast

    faast Adminderistrator Tribal Leader VIP Junglist

    Joined:
    Feb 5, 2013
    Messages:
    415
    Likes Received:
    269
    Location:
    The Jungle
    chrome://extensions/

    Type this into chrome address bar and then disable all extensions
     
  4. johneysvk

    johneysvk hello VIP Junglist

    Joined:
    Jan 15, 2013
    Messages:
    567
    Likes Received:
    146
    Location:
    Slovakia
    only extension i have is adblock and even with it disabled they don't show up
     
  5. faast

    faast Adminderistrator Tribal Leader VIP Junglist

    Joined:
    Feb 5, 2013
    Messages:
    415
    Likes Received:
    269
    Location:
    The Jungle
    On the forum click "Settings" up the top right. Then hit "General Settings" on the left.

    Go to "Message Editor Interface" settings and it might be set to "Basic Editor - A simple text box".

    Try choosing "Standard Editor - Extra formatting controls" or "Enhanced Interface - Full WYSIWYG Editing" and then "Save Changes".
     
  6. johneysvk

    johneysvk hello VIP Junglist

    Joined:
    Jan 15, 2013
    Messages:
    567
    Likes Received:
    146
    Location:
    Slovakia
    first thing i checked.

    they magically reappeared tho, so it's all good. :v

    thanks for the help :)