COD4 Help.

Discussion in 'Waffle' started by Joey AdhD, Jun 22, 2009.

  1. Joey AdhD

    Joey AdhD sweaty scouser

    Joined:
    Apr 2, 2008
    Messages:
    7,158
    Likes Received:
    298
    Location:
    Liverpool, United Kingdom
    Right, i was having problems with my game a while back, it would just stick on "DOWNLOADING GAME SETTINGS" forever.

    i switched off the UPnP (universal plag and play) on my hub and it worked fine, now it jus gets stuck forever when trying to join potential matches.

    online mode works fine on every other game, this is doin my head in...

    anyone had the same problem but resolved it?

    Its a PS3, dont start droppin "get n xbox" blah blah blah, that not what this thread is about.

    anny help from an IT boffin or any boffin would be greatly appreciated.

    Joe:confused:
     
  2. MARKLAR

    MARKLAR International Tracksuit Salesman

    Joined:
    Oct 1, 2006
    Messages:
    15,034
    Likes Received:
    650
    ive herd this problem before for cod4 on ps3 i have no clue how to help tho sorry mite be there actual server or sumfin???

    (but get an xbox!) hahaha
     
  3. isthisacat

    isthisacat I've been naughty, I'm banned

    Joined:
    Jun 17, 2009
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    mine did this for a while. just leave it for ages to connect then it worked okay from then on.
     
  4. isthisacat

    isthisacat I've been naughty, I'm banned

    Joined:
    Jun 17, 2009
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    also do the wireless connecton set-up on ur ps3 again
     
  5. isthisacat

    isthisacat I've been naughty, I'm banned

    Joined:
    Jun 17, 2009
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    ps3 ftw n00b's
     
  6. Joey AdhD

    Joey AdhD sweaty scouser

    Joined:
    Apr 2, 2008
    Messages:
    7,158
    Likes Received:
    298
    Location:
    Liverpool, United Kingdom
    fuck it, it looks like the servers are down, time to begin my global domination of WAW.
     
  7. djhektikz

    djhektikz Active Member

    Joined:
    Feb 20, 2007
    Messages:
    2,735
    Likes Received:
    2
    xbox is the way foward ;)
     
  8. 1995ting

    1995ting Active Member

    Joined:
    Sep 22, 2007
    Messages:
    1,748
    Likes Received:
    11
    Location:
    London
    no.
     
  9. Joey AdhD

    Joey AdhD sweaty scouser

    Joined:
    Apr 2, 2008
    Messages:
    7,158
    Likes Received:
    298
    Location:
    Liverpool, United Kingdom
    i have n xbox n all, dont do it for me, i have had 3, the other 2 fucked up cos of the red ring thing...anywho, cant be arsed with another 100 page thread bout which is better...i am goin on my Commadore 64, the greatest ever.
     
  10. Joey AdhD

    Joey AdhD sweaty scouser

    Joined:
    Apr 2, 2008
    Messages:
    7,158
    Likes Received:
    298
    Location:
    Liverpool, United Kingdom
    Is anyone playing this online on the PS3 now? let me know. i dont think its my connection i am certain its the servers. jus wanna compare.

    I AM GOIN FUCKIN MENTAL HERE>>>BOUT TO SMASH THROUGH LEVEL 55 N ALL

    HELP ME!!!!!!
     
  11. Borf™

    Borf™ Borf

    Joined:
    Jul 9, 2007
    Messages:
    9,693
    Likes Received:
    342
    Location:
    Cardiff, not the Valleys
    It done this for me for like a week ages ago (on xbox)

    Took forever to Download Game Settings.....

    But then it went.
     
  12. DJNitrousUK

    DJNitrousUK Active Member

    Joined:
    Jul 26, 2007
    Messages:
    6,079
    Likes Received:
    8
    Location:
    Norfolk, UK
    Same.

    The other day was dodgy, it wouldn't let me join any matches, literally, every match I tried to join kept coming up with 'Game lobby closed' and I got fucked off.

    I turned off my xbox and reset/restarted my router and it was ok after that.

    I have an Xbox btw.