Camel Audio Alchemy problem

Discussion in 'Production' started by marcelkennard, Feb 15, 2012.

  1. marcelkennard

    marcelkennard Storms comin in Annie

    Joined:
    May 30, 2008
    Messages:
    578
    Likes Received:
    8
    Location:
    Brighton
    This instrument has randomly decided that it won't respond to me playing my midi keyboard anymore, although when I use my macbooks caps lock keyboard it seems to work fine...
    Any idea where I should be looking to change a setting or whatever?

    ---------- Post added at 12:56 ---------- Previous post was at 11:55 ----------

    I've just noticed this is also happening to a couple other native vsts in logic- not picking up my midi keyboard...
    Is there a way to change this?
     
  2. Elzerk

    Elzerk 00111100 00110011

    Joined:
    Nov 8, 2011
    Messages:
    1,251
    Likes Received:
    48
    You should tell what DAW you're using.
     
  3. marcelkennard

    marcelkennard Storms comin in Annie

    Joined:
    May 30, 2008
    Messages:
    578
    Likes Received:
    8
    Location:
    Brighton
  4. elmaruk

    elmaruk slannndaaaaaaar

    Joined:
    Aug 3, 2009
    Messages:
    1,749
    Likes Received:
    26
    Location:
    Bristol
    And everyone says mac are flawless...

    Anyways. First of all I'd check that you have the most recent drivers for your midi keyboard, If not update them & if you do then;

    Run a VST in standalone (not within logic) if you can.

    Let me know the results from both of these and we will go from their.