Best Logic 9 preferences

Discussion in 'Production' started by JungleFever, Aug 1, 2011.

  1. JungleFever

    JungleFever Member

    Joined:
    Apr 11, 2008
    Messages:
    844
    Likes Received:
    16
    Location:
    kent
    I recentl changed mine so I could record a mix, When I went back to making tunes it sounds fucked! what do I have to change ?

    thanks
     
  2. motion audio

    motion audio Active Member

    Joined:
    Aug 16, 2007
    Messages:
    1,150
    Likes Received:
    6
    Location:
    Northampton
    Whatever you changed in ther first place? "Sounds fucked" isn't too descriptive.
     
  3. JungleFever

    JungleFever Member

    Joined:
    Apr 11, 2008
    Messages:
    844
    Likes Received:
    16
    Location:
    kent
    I got sample rate on 1032 ive got output on 1 and 2 is there away to make it go back to default?
     
  4. motion audio

    motion audio Active Member

    Joined:
    Aug 16, 2007
    Messages:
    1,150
    Likes Received:
    6
    Location:
    Northampton
    Do you mean buffer size? That numbers far to high for a sample-rate. In general you want buffer size as low as possible when recording, when mixing you can have it higher to improve CPU performance.

    Heres an apple support link to resetting preferences http://support.apple.com/kb/HT2375
     
  5. JungleFever

    JungleFever Member

    Joined:
    Apr 11, 2008
    Messages:
    844
    Likes Received:
    16
    Location:
    kent
    thanks mate that done the trick