Anyone use Substance by Output with Studio One?

Discussion in 'Production' started by GoGoCraig, Oct 12, 2016.

  1. GoGoCraig

    GoGoCraig Tribalistix

    Joined:
    Oct 12, 2016
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Location:
    Maryland
    http://output.com/products/substance/

    This looks like it can make some serious bass sounds.

    What I am curious about, is it that it requires Kontact, but can use the Kontact free player. I dont have Kontakt and am wondering if using the free player has any drawbacks in terms of using it with Substance?

    I want to try out this but I dont want to invest $200 in it to find out I then need another $500 for the full Kontakt.

    Also let us know if you are making any dope beats on it....

    GoGo
     
  2. Dissiopathic

    Dissiopathic Member

    Joined:
    Jul 10, 2013
    Messages:
    80
    Likes Received:
    8
    i try it yesterday, i prefer massive/serum/fm8.. Substance isn't not my tool..
     
  3. looreek

    looreek New Member

    Joined:
    Oct 13, 2016
    Messages:
    3
    Likes Received:
    1
    hi there,

    it's a bass 3 layers, for sure it's sound good, but you can do the same with your DAW.
    I don't like the interface anymore but it's new for me, wait and see...
     
  4. GoGoCraig

    GoGoCraig Tribalistix

    Joined:
    Oct 12, 2016
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Location:
    Maryland
    It it easy to use? Seems like it might be easier to learn for someone who does not already use massive/serum/fm8...
     
  5. Claus601

    Claus601 Custom Title

    Joined:
    Jan 29, 2014
    Messages:
    1,749
    Likes Received:
    443
    Meh nothing special there's many others that do the same shit