Anyone know where I can get CDJ 800 mk2 power cables?

Discussion in 'DJ's, MC's & Turntablism' started by WhoSayReload?, Feb 11, 2013.

  1. WhoSayReload?

    WhoSayReload? Well-Known Member

    Joined:
    Jun 7, 2010
    Messages:
    2,498
    Likes Received:
    233
    Location:
    Northampton
    Bought a pair and low and behold there's no cables included the guy must assume I power them wirelessly.

    Anyone know where I can get a pair from?

    peace
     
    Shatner's Bosom likes this.
  2. WhoSayReload?

    WhoSayReload? Well-Known Member

    Joined:
    Jun 7, 2010
    Messages:
    2,498
    Likes Received:
    233
    Location:
    Northampton
  3. Shatner's Bosom

    Shatner's Bosom murder TANMUSHIMUSHI

    Joined:
    Apr 18, 2012
    Messages:
    4,833
    Likes Received:
    1,142
    Location:
    Hummus
  4. WhoSayReload?

    WhoSayReload? Well-Known Member

    Joined:
    Jun 7, 2010
    Messages:
    2,498
    Likes Received:
    233
    Location:
    Northampton
  5. Shatner's Bosom

    Shatner's Bosom murder TANMUSHIMUSHI

    Joined:
    Apr 18, 2012
    Messages:
    4,833
    Likes Received:
    1,142
    Location:
    Hummus
  6. WhoSayReload?

    WhoSayReload? Well-Known Member

    Joined:
    Jun 7, 2010
    Messages:
    2,498
    Likes Received:
    233
    Location:
    Northampton
  7. RUSSLA

    RUSSLA DNBF Monarch

    Joined:
    May 23, 2008
    Messages:
    6,259
    Likes Received:
    885
    Location:
    BH1
    any old fig8 cable will do
     
  8. WhoSayReload?

    WhoSayReload? Well-Known Member

    Joined:
    Jun 7, 2010
    Messages:
    2,498
    Likes Received:
    233
    Location:
    Northampton
    Yeah I should have realised that straight away lol, I went straight to maplins found em straight away