..?

Discussion in 'Production' started by evol4276, Sep 3, 2003.

  1. evol4276

    evol4276 DIBBA DIBBA!!!*^@%~!

    Joined:
    Aug 22, 2003
    Messages:
    872
    Likes Received:
    1
    Location:
    Pennsylvania
    Should I be shot for using Fruity and not knowing how in the hell to figure out Logic cuz Im a dumbass kid? Bah oh well,maybe it's due to the fact that I've only been working on tunes for about a year.. dunno.. But I have a song in the workings right now, I'll post it up when I'm finished with it.. wont be the prettiest thing ever, but eh.
     
  2. sdm

    sdm This is Dog Fort

    Joined:
    Nov 29, 2001
    Messages:
    12,758
    Likes Received:
    17
    Concord Dawn and Crossfire both use Fruity/FL Studio ;]
     
  3. Serum

    Serum Well-Known Member

    Joined:
    Jan 30, 2002
    Messages:
    2,090
    Likes Received:
    145
    Location:
    London
    Crossfire upgraded to cubase now tho
     
  4. sdm

    sdm This is Dog Fort

    Joined:
    Nov 29, 2001
    Messages:
    12,758
    Likes Received:
    17
    Downgraded you mean ;]
     
  5. DjSlut

    DjSlut New Member

    Joined:
    Aug 31, 2003
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Location:
    London
    Re: Re: ..?

    IMO there is nothing wrong with Fruity! I use it. I think you can make d'n'b with any sequencer, it's just about practice. :)
     
  6. sdm

    sdm This is Dog Fort

    Joined:
    Nov 29, 2001
    Messages:
    12,758
    Likes Received:
    17
    Re: Re: Re: ..?

    Exactly ;]

    I just need more practise then :lol: