10 YEARS OF PLANET JUNGLE - Calyx & Teebee (RAM records, UK) Nymfo & MC Jay

Discussion in 'Advertisements' started by ROLY, Jan 4, 2013.

 1. ROLY

  ROLY Member

  Joined:
  Jan 16, 2004
  Messages:
  31
  Likes Received:
  0
  Location:
  THE NETHERLANDS
  SATURDAY JANUARY 5TH 2013 - START: 21:00 END: 5:00)
  10 years of Planet Jungle @ ECI Cultuurfabriek, Eci 13, Roermond, NL
  ecicultuurfabriek.nl - facebook.com/planetjunglednb - ticketmaster.nl

  ►CALYX & TEEBEE present "The All Or Nothing Album Tour"
  (RAM records, best national drum 'n bass producers / UK)
  ►NYMFO & MC Jay present "The Characters Album Tour"
  (Lowlands, RAM records, best dutch drum 'n bass dj/mc)
  residents: ROLY, KNEPPAH, JUNG'LIN, SEB , LOW5 & MC Sheep, MAXIMUS & MC A-LIAN

  Zet het in je agenda, schrijf het op je koelkast, tatoeëer het aan de binnenkant van je oogleden! Volgend jaar bestaat Planet Jungle namelijk 10 jaar, dit zullen we het hele jaar uitbundig vieren, de eerste editie zal plaatsvinden op zaterdag 5 januari 2013 in de ECI Cultuurfabriek te Roermond. Let op! Planet Jungle zal voor deze keer afwijken van de vrijdag, en dus plaats vinden op zaterdag.

  De drum 'n bass sensatie van dit moment "Calyx en Teebee" zullen op zaterdag 5 januari neerstrijken op Planet Jungle voor een exclusieve show in Nederland en de presentatie van hun gloed nieuwe hit album "All Or Nothing". Op "The National Drum 'N Bass Awards" haalden ze de awards binnen voor: Best Producer, Best Track met 'Elevate This Sound' en Best Video met 'Pure Gold feat KEMO MC'.

  Verder staat de man van het eerste Planet Jungle uur ook achter de draaitafels, we hebben het natuurlijk over onze eigen Nederlandse trots "Nymfo" welke zal worden vergezeld door MC Jay. Nymfo is op dit moment op wereld tournee met zijn nieuwe album "Characters" en er zal binnenkort nog een nieuwe release volgen op het Metalheadz label van Goldie. Ook Nymfo viel meerdere jaren achter elkaar in de prijzen voor beste DJ, evenals MC Jay voor Beste MC op de "Dutch Drum 'N Bass Awards". Nymfo is een graag geziene gast op Planet Jungle, zo zorgde hij vorig jaar nog voor een uitverkochte Azijnfabriek, en stond hij meerdere malen op het "A Campingflight to Lowlands Paradise" festival. Als iemand weet hoe je een feestje moet bouwen is het Nymfo wel.

  Maar natuurlijk is het feest niet compleet zonder “Hollands finest” de Planet Jungle crew - Roly, Kneppah, Jung’lin & Seb, maar ook de nieuwkomers LOW5 en Maximus zullen vanavond hun opwachting maken achter de draaitafels. Het drum-n-bass geweld zal van start gaan vanaf 21:00 uur en met klap op de vuurpijl zullen we ook nog eens doorgaan tot 5 uur ‘s morgens. Maar liefst 8 uur lang feest dus, waar vind je dat nu nog?

  We zijn i.v.m. omstandigheden genoodzaakt de line-up aan te passen. Onze excuses voor het ongemak. MC Sheep is added to the line-up as well.
  21:00 - 23:00: Seb & Maximus
  23:00 - 00:00: Jung'lin & Roly
  00:00 - 01:30: Nymfo & MC Jay
  01:30 - 03:00: Calyx & Teebee
  03:00 - 04:00: LOW5 & MC Sheep
  04:00 - 05:00: Kneppah

  Houd er rekening mee dat de kassa om 2 uur 's nacht sluit en dat de kans bestaat dat Planet Jungle rond middernacht is uitverkocht, wil je zeker zijn van een kaart zorg dan dat je er om 21:00 uur bent of haal een goedkoper kaartje in de voorverkoop op ticketmaster.nl. Na 3 uur is er geen toegang meer tot de ECI, ook niet wanneer je entree hebt betaald of een ticket hebt.

  Voorverkoop zal spoedig starten op ticketmaster.nl
  TIP!: Ideaal kerstcadeau

  win kaarten @ www.drumandbass.nl
  www.ecicultuurfabriek.nl