Trouble logging in and/or posting

Discussion in 'Website Feedback' started by sdm, Feb 20, 2012.

  1. sdm

    sdm This is Dog Fort

    Joined:
    Nov 29, 2001
    Messages:
    12,758
    Likes Received:
    16
    Hi all,

    I was just wondering if anyone was experiencing any issues with logging into the website, and/or posting new threads or replying to threads over the weekend.

    Let me know if you did!

    Cheers,
    S
     
  2. dirty breaks

    dirty breaks Guest

    had a couple of those '502 bad gateways' come up, and when i was on at 5 in the morning on friday or saturday apparently the server was too busy with traffic and i couldn't see anything apart from the 'contact administrator' page, also sometimes pages seem to be a bit slow to load up?
     
  3. sdm

    sdm This is Dog Fort

    Joined:
    Nov 29, 2001
    Messages:
    12,758
    Likes Received:
    16
    Do you know if the period at 5am was actually Sunday morning? As I run our backups on a Sunday morning...

    Thanks for the info mate, much appreciated (y)
     
  4. dirty breaks

    dirty breaks Guest

    i think it was... not too sure, it's been a long weekend without sleep so all the days have blurred into one long one...
     
  5. sdm

    sdm This is Dog Fort

    Joined:
    Nov 29, 2001
    Messages:
    12,758
    Likes Received:
    16
    It sounds like your issue was just during the backups then! 5am on Sunday morning is actually the quietest time on the site! :)
     
  6. Coiza

    Coiza Well-Known Member

    Joined:
    Sep 25, 2010
    Messages:
    885
    Likes Received:
    492
    Been having to wait a min or so to reply to threads,can't go advanced and can't get more smilies.

    Seems to have been like this since the maintenance last week.
     
  7. DeeGun

    DeeGun Socialist

    Joined:
    Mar 20, 2008
    Messages:
    12,012
    Likes Received:
    1,341
    Location:
    Dafuqistan
    The other day I had to log in several times before it finally worked, got thrown out a couple of times aswell.
    I hate that after short time of inactivity you have to log in again..pretty much annoying.:mad:
     
  8. views

    views Easily distracte

    Joined:
    Feb 10, 2008
    Messages:
    1,000
    Likes Received:
    3
    Location:
    Croydon, UK / Perth
    This. All seems to be working fine this morning though. :)
     
  9. DeeGun

    DeeGun Socialist

    Joined:
    Mar 20, 2008
    Messages:
    12,012
    Likes Received:
    1,341
    Location:
    Dafuqistan
    really?? :lol:
     
  10. ScottyEightSix

    ScottyEightSix Maverick Renegade

    Joined:
    Jun 15, 2007
    Messages:
    12,440
    Likes Received:
    303
    Location:
    Salford
    Quick reply function was working too well yesterday, was taking a minute or two longer to load than the actual page.
     
  11. hyperd4eva

    hyperd4eva DJ BUSTER

    Joined:
    Dec 9, 2008
    Messages:
    7,282
    Likes Received:
    399
    Location:
    West Sussex
    thanks button dissapeared :teeth:
     
  12. sdm

    sdm This is Dog Fort

    Joined:
    Nov 29, 2001
    Messages:
    12,758
    Likes Received:
    16
    Thanks for the feedback all, its very useful.
     
  13. MARKLAR

    MARKLAR International Tracksuit Salesman

    Joined:
    Oct 1, 2006
    Messages:
    14,758
    Likes Received:
    528
    mine was fucked for a bit the other day but seems better now
    somethimes takes awile for posting box to load up

    i cant edit posts or delete them anymore tho?
     
  14. $marty

    $marty Dexcell Staff Member

    Joined:
    Dec 8, 2003
    Messages:
    18,421
    Likes Received:
    1,543
    Location:
    Watford
    Try clicking "remember me" under your username :2thumbs:
     
  15. Mr G

    Mr G Old Cunt From 19 Longtime

    Joined:
    Jan 10, 2005
    Messages:
    7,424
    Likes Received:
    196
    Location:
    Essex, UK
    No lie, it's taken me about 5 minutes just to get to type this, god knows how long it'll take to post.

    Very very very laggy forum today, off putting to say the leaset.
     
  16. SIRUS

    SIRUS 変なひと

    Joined:
    Feb 16, 2007
    Messages:
    4,655
    Likes Received:
    463
    the reply button seems to either takes ages or doesn't work at all. i have no link tabs for soundcloud, hyperlinks, youtube etc...that whole section seems to have disappeared. the smilies [more] tab doesn't work for me, and neither does the edit post function. my last few posts have even displayed without the paragraph spaces i posted with.
     
  17. Harry3

    Harry3 Chuki

    Joined:
    Jul 11, 2009
    Messages:
    7,976
    Likes Received:
    692
    Location:
    UK
    dunno whats going on, but the chatbox seems to have disappeared too?! I think its disappearance is definitely causing these issues




    :teeth:
     
  18. sdm

    sdm This is Dog Fort

    Joined:
    Nov 29, 2001
    Messages:
    12,758
    Likes Received:
    16
    Ok, I'll have a look into it boys, leave it with me.
     
  19. dirty breaks

    dirty breaks Guest

    i did a bit of research on internets and it seems that if you put the thanks button back then everything will be fine???
     
  20. ONSLAUGHT88

    ONSLAUGHT88 I sees ya I do I sees ya

    Joined:
    Jul 6, 2010
    Messages:
    4,919
    Likes Received:
    96
    Location:
    The Northernmost Point of Kent, UK
    Mine is all fine, all the attachments work in the reply box as does more smilies, quoting people took ages the other day but I think it was my computer to be honest
     

Share This Page